Ekonomiassistent/administratör

BR Konstruktion AB söker en ekonomiassistent/administratör till ett byggföretag under stark utveckling. Trivs du i en organisation med högt i tak där du har varierande arbetsuppgifter – ansök om tjänsten redan idag då den ska tillsättas omgående!

Arbetsuppgifter Som ekonomiassistent/administratör hos oss kommer du vara ekonomiassistent till kontorets ekonomiansvarige. Du förväntas arbeta utifrån tydliga riktlinjer med uppgifter såsom att scanna och datumstämpla fakturor samt att vara behjälplig vid månadsavslut. I tjänsten ingår även att arbeta med projektsammanställningar där du fungerar som länken mellan kontoret och platschefer ute på projekt. Du kommer med jämna mellanrum åka ut till byggarbetsplatser för att vara platscheferna behjälplig med sammanställningar samt att bevaka ekonomin mellan kontor och arbetsplats. Din arbetsplats kommer främst att vara i företagets reception, och du kommer därför vara företagets ansikte utåt samt svara i växeltelefonen.

Profil För tjänsten som ekonomiassistent/administratör hos vår kund söker vi dig som under din gymnasieutbildning läst inriktning ekonomi, alternativt har arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent och därmed har en god inblick i grundbokföring.

 

Skicka ett CV till oss, Klicka HÄR

 

 

Kommentarer är stängda.